Bine ai venit în atelierul nostru La 4 ace !

Aici vom gândi împreună și vom da un plus de valoare imaginii business-ului tău !

În atelierul nostru de croitorie vei avea posibilitatea să pui la punct orice detaliu ce ține de uniforma ta de lucru sau a echipei tale – de la tipar și croirea materialelor până la brodarea logo-ului. 

La noi poți comanda uniforme pentru bucătari / cofetari / ospătari, pentru personalul din sectorul beauty, hotelier dar și cel medical – pantaloni, șorturi, bonete, tunici, halate – toate într-o gamă variată de culori și personalizabile cu broderie. 

Oare te surprinde faptul că la noi se confecționează tunici chiar și pentru micii chefi ?! Încurajează-ți puiul să te urmeze! 

Comandă și personalizează-i ținuta cu numele sau sigla care te reprezintă și veți fi împreună mai mult decât mândri de activitatea voastră !

Fie că deții un restaurant, un salon de frumusețe, o clinică de întreținere corporală, o farmacie veterinară, o firmă de curățenie ș.a.m.d. – la noi găsești soluția vestimentară pentru tot personalul din echipă. 

Mai mult chiar, avem în derulare colaborări cu școli de profil care au ales să își bucure cursanții cu uniforme personalizate nu doar pe parcursul învățământului, dar și după primirea diplomei. Îndrăznește! Întocmește un forecast de comandă și solicită o ofertă personalizată.

Punem accent pe calitatea produselor și rezistența acestora în timp, de aceea lucrăm cu furnizori de încredere pentru materialul specific acestui domeniu – tercotul (65% pes, 35% bbc), care se întreține foarte ușor și își păstrează culoarea și forma după multe spalări, chiar și la temperaturi ridicate.

În croitorie ai posibilitate să confecționezi o infinitate de articole textile. Noi, însă, am ales să facem un singur lucru, da’ bun! Ne-am specializat pe această linie pentru tine! Și așa ne dorim să rămână pentru a putea contribui cu profesionalism la orice moft” vestimentar de la locul de muncă. Vrem să facem parte din tine! Vrem să fii mereu La 4 Ace!

Shopping Cart
Scroll to Top